Hitra FIK


Elektro team   Lerøy     Marine Harvest     Sparebank1    Mx sport
Klar, ferdig, GÅ!

Tirsdag den 30. September startet Hitra Friidrettsklubb opp med friidrettstrening for barn fra 7 år og oppover i Hitrahallen. Den første treningen var det bare 17 stk, og etter det har antallet bare økt. Sist trening var det 41 stk. og tallet har holdt seg stabilt. Over 60 stk. har vært innom. Det er med barn fra mange forskjellige kretser, Fillan, Fjellværøya, Barman og Sandstad. Trenerne synes det er positivt at det er så mange som møter opp, også barn over 10-12 år
Jeg snakket med Elisabeth og Solveig som begge går i fjerde klasse på Fillan. Både Elisabeth og Solveig synes det er kjempeartig å være med på trening.

Hva gjør dere på treninga?
Vi varmer først opp ei stund. Vi har elefantball, kanonball eller andre leker, sier Elisabeth. Så har vi fått prøvd lengde, høyde, hekk, stafetter og mer. Og litt styrke og spenst. Så tøyer vi til slutt. Når jeg spurte om hva som er det morsomste på treningene svarte Elisabeth at hun synes høydehopp er morsomst og Solveig synes lengde og løping er artig.

Er dere med på noen annen sport på fritida?
Jeg er med på håndball og fotball, sier Solveig. Det er Elisabeth også, men ingen av dem synes det er travelt å være med på så mye. Og til våren har de begge kanskje lyst til å være med på stevner, kanskje høyde eller løpe stafett. Friidrettstreninga fortsetter hver tirsdag fremover, kl 18.30 til 19.30. Alle barn er velkomne!
Infomøte Øylekene tirsdag 19. august i Ægirsalen


Turi Malme med gull på halvmaraton Rodos 2007

Åland 2009

Nå er det i underkant av ett år igjen til ”øylekene” 2009 går av stabelen på Aaland.
Vi har den forbindelse gleden av å invitere deg til et informasjonsmøte hvor du får informasjon om lekene,se bilder fra Aaland og bilder fra fjorårets leker på Rhodos.
Vi håper at du fristes til å representere Hitra gjennom din individuelle idrett eller gjennom din lagidrett. Vi garanterer en flott opplevelse? Se www.natwestislandgames2009.ax for mer info samt hvilke idretter det er mulig å delta i på Aaland 2009.

Alle interesserte er VELKOMMEN!
Sted: Ægirsalen på Kystmuseet i Fillan
Dato: Tirsdag 19. august
Tid: kl. 20.00 – 21.30
Med vennlig hilsen
Hitra IGA (Island Games Assosiation)
"Saudehornet rett opp" i Ørsta

Steinar ved målSteinar Eriksen

1303 meter frå tareblad til tinderad. Nordens brattaste fjelløp på 5,5 km. Turi Malme, Steinar Eriksen og Svein-Jarle Slenes deltok frå Hitra Fik i konkurranseklassa. Solvor Moen i mosjon. Turi fikk 2. plass i si klasse. Jon Tvedt og Anita Håkenstad Evertsen vart beste løparar.
"Ein ny måte å konkurrere på", uttalte Steinar etter løpet. Turi fekk meirsmak på motbakkeløp og vurderar deltaking på Skåla seinare i sommar.

Sjå fleire bilder, klikk her.
Lenke til Saudehornet rett opp her.


Hitramaraton 2008

Hitramaraton 12. april 2008. Vinner helmaraton ble Helge Hafsås, Olden IL med tiden 2:51:22

Finn øvrige resultater her!Våre Sponsorer


Elektro team   Lerøy     Marine Harvest     Sparebank1    Mx sport